صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جلسه فراكسيون دانشگاهيان با وزير علوم

کد خبر: ۱۱۸۸۰۸
| |
2656 بازدید

نمايندگان عضو فراکسيون دانشگاهيان مجلس شوراي اسلامي با دکتر کامران دانشجو وزير علوم، تحقيقات و فناوري ديدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش ايسنا، احمدعلي مقيمي نماينده بهشهر در اين ديدار با اشاره به اقدامات شايسته وزارت علوم در دانشگاه‌ها گفت:آنچه در دانشگاه‌ها اهميت دارد محتوي است نه ساختار، لذا اسلامي شدن دانشگاه‌ها که ماهيتي نرم افزاري دارد اصل است و ساختار دانشگاه و دانشکده فرع است و افزود: اسلامي شدن دانشگاه‌ها بايد نهادينه شده و به صورت مشخص نيز تعريف گردد.

وي با گلايه مندي از حمايت برخي نمايندگان مجلس از رييس پيشين دانشگاه تحصيلات تکميلي زنجان گفت: مجلس حزب الهي از اقدامات شايسته وزير علوم حمايت مي‌کند و انتظار دارد وزارت علوم اسلامي شدن دانشگاه‌ها را با قدرت پيگيري کند.

ستار هدايت‌خواه نماينده مردم دنا و بوير احمد در مجلس نيز با اشاره به اهميت اسلامي شدن دانشگاه‌ها گفت: هنوز تعريف روشن و بين اذهاني از اسلامي شدن دانشگاه ميان نخبگان وجود ندارد و عناصر متعددي نظير استاد، دانشجو، متون درسي و برنامه آموزشي را در اسلامي شدن دانشگاه‌ها دخيل مي‌دانند که بحث استاد خيلي مهم است.

وي بحث جذب اساتيد متعهد و معتقد به اسلام را از طريق فراخوان متمرکز توسط وزارت علوم مهم و ضروري دانست و گفت: بهتر است جذب دانشجويان دکتري هم مانند کارشناسي ارشد متمرکز شود تا از رفتارهاي سليقه‌اي پرهيز شود، چون خيلي از نيروهاي توانمند و با استعداد به دليل اعمال سلايق از تحصيل بازمي‌مانند.

نماينده مردم دنا و بوير احمد در مجلس گفت: در بحث اسلامي شدن دانشگاه‌ها سلوک علمي هم در آموزش و هم در پژوهش خيلي مهم است که بايد برمبناي دين استوار باشد وگرنه بدون اسلامي شدن سلوک علمي، اسلامي شدن دانشگاه‌ها نتيجه نخواهد داد.

هدايتخواه در ادامه با اشاره به نقش توسعه دانشگاه پيام نور در اجراي عدالت آموزشي در سطح کشور گفت: اکنون تعداد زيادي از دانشجويان کم بضاعت در اقصي نقاط کشور در اين دانشگاه تحصيل مي‌کنند پس لازم است تقويت شود.

حجت‌الاسلام حسن نوروزي نماينده مردم رباط کريم در مجلس هم ضمن اعلام حمايت و قدرداني از وزير علوم به علت پيگيري موضوع اسلامي شدن دانشگاه‌ها گفت: از تغيير برخي روساي دانشگاه‌ها مانند تحصيلات تکميلي زنجان که مراسم محرم و پانزده خرداد و امثالهم در آن برگزار نمي‌شود نيز اعلام حمايت مي‌کنيم.

وي با انتقاد از برگزاري مراسم چهارشنبه سوري در اين دانشگاه گفت: بايد جوانان خودمان را به دست نيروهاي متعهد و انقلابي بسپاريم.

وي با اشاره به نقش مناسب دانشگاه پيام نور در توسعه آموزش عالي گفت: بيشتر اماکن دانشگاه پيام نور رباط کريم استيجاري هستند که بايد مورد حمايت واقع شوند.

علي کريمي فيروزجايي نماينده مردم بابل در مجلس هم گفت: من با دانشگاه زنجان از نزديک ارتباط داشتم و مي‌دانم فضاي آن غيراسلامي بود، لذا از تصميم وزير علوم براي تغيير رييس آن و هر دانشگاه ديگري که فضاي غيراسلامي دارد حمايت مي‌کنيم تا اصلاح شوند.

وي با اشاره به طرح موضوع استقلال دانشگاه‌ها توسط برخي افراد گفت: مجلس وزير علوم را مي‌شناسد و وي بايد پاسخگو باشد و طبعاً بايد بتواند دانشگاه‌ها را مديريت کند که پاسخگو باشد، لذا بحث فراخوان جذب متمرکز اعضاي هيات علمي و ساماندهي آن اقدام مثبتي است که بايد حمايت شود.

نماينده مردم بابل در مجلس اظهار داشت: پيام نور هم که يک نهاد نوپا و صد در صد مردمي است چون با مشارکت همه مسئولين يک شهر تاسيس مي‌شود بايد مورد حمايت قرار گيرد، لذا وزارت علوم در قالب سرانه دانشجويي، وام دانشجويي و ساير اقدامات به رشد و توسعه اين دانشگاه کمک کند. 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار