میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

یک مقام دیگر در اکوادور ترور شد

یک مقام وابسته به جنبش سیاسی رافائل کوره‌آ رئیس جمهوری اکوادور در استان اسمرالداس این کشور کشته شد.
کد خبر: ۱۱۸۷۸۶۴
| |
3368 بازدید
یک مقام دیگر در اکوادور ترور شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از رویترز، کوره‌آ و لوئیسا گونزالس نامزد انتخابات اکوادور دوشنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کردند که پدرو بریونس مدیر «انقلاب شهروندی» در سان ماتئو در استان اسمرالداس کشته شد.

گونزالس گفت: اکوادور در خونین‌ترین لحظه خود به سر می‌برد. این مساله ناشی از یک حکومت مافیایی و فقدان یک دولت کارآمد است.

پلیس و وزیر کشور اکوادور هنوز کشته شدن بریونس را تایید نکرده‌اند.

«فرناندو ویاویسنسیو» نامزد انتخابات ریاست جمهوری اکوادور هفته گذشته توسط افراد مسلح کشته و گونزالس به عنوان جانشین وی معرفی شد.

ویاویسنسیو یکی از منتقدترین صداها علیه فساد در اکوادور به ویژه در دوران دولت رافائل کورئا رئیس جمهوری سابق و رهبر حزب کورئیسم (از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۷) بود و شکایات قضایی بسیاری را علیه اعضای عالی‌رتبه دولت کورئا ارائه کرد.

وی که پیشتر ریاست کمیسیون بازرسی مجلس اکوادور را برعهده داشت، به دنبال افزایش فشارها و طرح شکایات مختلف قضایی از سوی حزب کورئیسم علیه او به اتهام فساد مالی، ۲۸ سپتامبر سال گذشته از ریاست این کمیسیون استعفاء کرد.

گیلرمو لاسو رئیس جمهوری اکوادور با صدور بیانیه‌ای با تاکید بر اینکه این جنایت بدون مجازات نخواهد ماند، افزود: جرائم سازمان‌یافته در این کشور از حد فراتر رفته است اما آمران و عاملان این جرایم برخورد کامل قانون را احساس خواهند کرد.

پلیس اکوادور اعلام کرد که ۶ تبعه کلمبیایی در ارتباط با ترور ویاویسنسیو بازداشت و یک مظنون دیگر نیز کشته شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات