میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دسته‌گلی که بوقچی معروف پرسپولیس به آب داد

کد خبر: ۱۱۸۵۷۵۸
| |
28337 بازدید

رضا درویش بالاخره ناچار شد با مدیر کانون هواداران پرسپولیس برخورد انضباطی کند.

به گزارش تابناک ورزشی؛ لغو اردوی ترکیه پرسپولیس یکی از مسائلی بود که باعث شد تا به رضا درویش و این باشگاه انتقادات زیادی وارد شود.

منتقدان به درویش خرده گرفتند که چرا باید یک لیدر یا بوقچی، واسطه فراهم کردن اردوی خارجی باشد و در نهایت هم برگزار نشود. ضربه سنگینی که به آماده سازی تیم وارد شد.

عباس اسماعیل بیگی بوقچی سرخ‌ها و مسوول کانون هواداران پرسپولیس فردی بود که به باشگاه قول داد تا به واسطه افرادی که می شناسد این اردو در ترکیه برگزار شود اما اسپانسر مورد نظر لحظه آخر پشیمان شد و تمام برنامه تمرینی و اردویی که یحیی گل محمدی سرمربی سرخپوشان در نظر گرفته بود تغییر کرد و پرسپولیس با توجه به از دست رفتن زمان دیگر فرصتی برای رفتن اردوی خارجی پیدا نکرد. 

از سویی طی چند وقت اخیر هم شایعه شده بود که اسماعیل بیگی در پست معاونت ورزشی باشگاه به جای محمد محمدی مشغول به کار شده که این موضوع هم تکذیب شد. با توجه به جمیع اتفاقات رخ داده رضا درویش با رئیس کانون هواداران باشگاه برخورد انضباطی کرد. 

دسته‌گلی که بوقچی معروف پرسپولیس به آب داد

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات