صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رئیس راهور تهران بزرگ رفتنی شد

به گزارش خبرنگار "تابناک" اجتماعی با بازنشسته شدن سرهنگ هاشمی رئیس راهور تهران بزرگ فرد دیگری جایگزبن وی خواهد شد.
کد خبر: ۱۱۸۵۶۴
| |
8124 بازدید

سرهنگ هاشمی رییس راهور تهران بزرگ رفتنی شد.

به گزارش خبرنگار "تابناک" اجتماعی با بازنشسته شدن سرهنگ هاشمی رئیس راهور تهران بزرگ فرد دیگری جایگزبن وی خواهد شد.

بنا بر شنیده ها فرمانده انتظامی لرستان جانشین وی خواهد شد.

سرهنگ هاشمی، در طول مدیریت خود بر راهور تهران بزرگ طرح های متعدد و بسیاری را برای روان شدن ترافیک تهران به کار بست و توانست کارنامه ای مثبتی را از خود به جای بگذارد.

هاشمی در طول مدیریت خود بارها در جلسات مختلف و برنامه انتقادهای خود را از نهادها و دستگاه های مرتبط با ترافیک و رانندگی و خودرو مطرح کرده بود که انتقادهای تند و صریح وی از شرکت های خودروساز کشور، پافشاری بر عدم برگزاری نمایشگاه های پر بازدید کننده در محل نمایشگاه بین المللی، مخالفت وی با برگزاری نمایشگاه اخیر کتاب در مصلی تهران که بار ترافیکی بسیار سنگینی در محدوده نمایشگاه ایجاد کرده بود از جمله این انتقادات صریح وی بوده است که بازتاب بسیاری نیز در رسانه های مختلف داشته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟