نرخ بهره ژاپن صعودی نخواهد شد

کد خبر: ۱۱۸۵۳۵۴
| |
2474 بازدید

بانک مرکزی ژاپن نرخ‌ها را ثابت نگه می‌دارد و کنترل منحنی بازده را تغییر می‌دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از بیزنس، بانک مرکزی ژاپن (BoJ) روز جمعه تصمیم گرفت تا نرخ بهره را روی منفی ۰.۱ درصد نگه دارد و مقدار لازم اوراق قرضه دولتی را خریداری کند تا بازدهی ۱۰ ساله را حدود صفر درصد نگه دارد و به آنها اجازه دهد در محدوده ۰.۵ درصد از سطح هدف نوسان داشته باشند.  

این بانک همچنین گفت که منحنی بازده را «با انعطاف‌پذیری بیشتر» به دلیل «ابهامات بسیار بالا برای فعالیت‌های اقتصادی و قیمت‌ها» کنترل می‌کند و در عین حال به تسهیل پولی ادامه خواهد داد.

بانک مرکزی ژاپن خرید اوراق قرضه ۱۰ ساله را با نرخ یک درصد در هر روز کاری از طریق عملیات خرید با نرخ ثابت و پاسخ‌های اندیشمندانه به منظور تشویق تشکیل منحنی بازدهی هدفمند پیشنهاد می‌کند.

بانک مرکزی ژاپن در چشم‌انداز اقتصادی خود اعلام کرد که در حال حاضر اقتصاد ژاپن احتمالا به‌طور متوسط به روند بهبود خود ادامه دهد، اگرچه با فشار نزولی ناشی از کندی اقتصاد خارج از کشور مواجه خواهد شد.

پیش‌بینی می‌شود که تورم برای سال مالی ۲۰۲۳ حدود سه درصد باشد و در سال‌های مالی ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ بین ۱.۵ تا دو درصد باشد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت