صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

حدادی رکورد پرتاب دیسک را شکست

این برای سومین بار در ماه اخیر است كه حدادی رکورد ایران و آسیا را بهبود می بخشد.
کد خبر: ۱۱۸۵۳
| |
7115 بازدید

احسان حدادی ملی پوش دو و میدانی کشورمان برای دومین بار در این هفته، رکورد پرتاب دیسک آسیا را بهبود بخشید.

به گزارش شبکه خبر ، حدادی امروز موفق شد در رقابت های جایزه بزرگ استونی با ركورد 69 متر و 32 سانتیمتر ضمن کسب عنوان قهرمانی این مسابقات ، رکورد ایران و آسیا را که در اختیار خودش بود به میزان 20 سانتیمتر ارتقا دهد.

حدادی در این رقابت ها در پرتاب اول 65 و 52 سانتیمتر ، در پرتاب دوم 69 و 32 سانتیمتر ، در پرتاب سوم 66 متر و 66 سانتیمتر ، در پرتاب چهارم 65 متر و 34 سانتیمتر ، در پرتاب پنجم 63 متر و 88 سانتیمتر و در پرتاب ششم 64 متر و 70 سانتیمتر را به نام خود ثبت کرد و بر مبنای بهترین مسافت که در پرتاب دوم حاصل شده بود مقام نخست را به خود اختصاص داد.

پس از حدادی ، گرد كانتر از استونی با 67 متر و 82 سانتیمتر دوم شد و میكی تانسترنكو از اوكراین با 65 متر و 31 سانتیمتر در رده سوم قرار گرفت.

این برای سومین بار در ماه اخیر است كه حدادی رکورد ایران و آسیا را بهبود می بخشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۰ - ۱۳۸۷/۰۳/۱۶
آفرین به حدادی که بدون هیچ ادعا و حاشیه ای افتخار آفرینی می کند. الگویی باشد برای برخی از فوتبالیستها و مربیانی که هیچ ندارند و فقط ادعا وحاشیه سازی آنها نقل مجالس است.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار