چشم‌انداز رشد اقتصاد جهان

کد خبر: ۱۱۸۵۰۳۴
| |
1699 بازدید

صندوق بین‌المللی پول، رشد تولید ناخالص داخلی جهانی را در سال ۲۰۲۳ به سه درصد افزایش داد.

به گزارش ایسنا به نقل از اکونومیک، صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد که پیش‌بینی می‌شود رشد جهانی از ۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۲ به ۳.۰ درصد در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ کاهش یابد و این رقم کمی بهتر از رقم پیش‌بینی‌شده در ماه آوریل است.

در این گزارش آمده است که افزایش نرخ‌های سیاست بانک مرکزی برای مبارزه با تورم همچنان بر فعالیت‌های اقتصادی تاثیر می‌گذارد.

انتظار می‌رود تورم سرفصل جهانی از ۸.۷ درصد در سال ۲۰۲۲ به ۶.۸ درصد در سال ۲۰۲۳ و ۵.۲ درصد در سال ۲۰۲۴ کاهش یابد.

علاوه بر این، صندوق بین‌المللی پول خاطرنشان کرد که حل و فصل اخیر اختلاف سقف بدهی ایالات‌متحده و اقدامات برای مهار آشفتگی در بخش‌های بانکی ایالات‌متحده و سوئیس، خطرات فوری آشفتگی در صنعت مالی را کاهش داد.

در این گزارش ذکر شد که تورم می‌تواند سریعتر از حد انتظار کاهش یابد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت