نتانیاهو و محمود عباس هفته آینده راهی ترکیه می‌شوند

نهاد ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که محمود عباس و نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دعوت رجب طیب اردوغان هفته آینده به طور جداگانه در سفر به ترکیه، نشست‌های جداگانه با اردوغان خواهند داشت.
کد خبر: ۱۱۸۴۱۴۸
| |
2560 بازدید
نتانیاهو و محمود عباس هفته آینده راهی ترکیه می‌شوند

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، دفتر ریاست جمهوری ترکیه با صدور بیانیه‌ای دیروز (پنجشنبه) اعلام کرد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین طی هفته آینده در روزهای جداگانه با سفر به ترکیه با رئیس جمهور این کشور دیدار و گفت‌وگو خواهند کرد.

در بیانیه دفتر ریاست جمهوری ترکیه آمده است که رجب طیب اردوغان از محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به طور جداگانه و بنا به دعوت رئیس جمهور ترکیه طی هفته آینده میزبان آنان در ترکیه خواهد بود و اوضاع منطقه و جهان از جمله محورهای مذاکرات این دیدارها خواهد بود.

بر پایه این گزارش، نهاد ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین ۲۵ ماه جاری به ترکیه سفر خواهد کرد. نتانیاهو نیز قرار است ۳ روز بعد راهی ترکیه شود.

بر همین اساس، شبکه عبری زبان «کان» به نقل از نهاد ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی ۲۸ ماه جاری به این کشور سفر خواهد کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت