میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تعرض شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی

شماری از شهرک‌نشینان صهیونیست امروز یکشنبه با حمایت شدید نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی تعرض کردند.
کد خبر: ۱۱۸۳۴۶۹
| |
2306 بازدید
تعرض شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی


به گزارش تابناک، به نقل از وبگاه شهاب نیوز، شماری از شهرک‌نشینان صهیونیست امروز یکشنبه با حمایت شدید نظامیان صهیونیست از طریق ورودی باب المغاربه به مسجدالاقصی تعرض کردند.

در جریان این تعرض، نظامیان صهیونیست به طور گسترده در دروازه‌ها و صحن‌های مسجدالاقصی مستقر شده و اقدام به حمایت از تعرض صهیونیست‌ها کردند.

اوقاف اسلامی قدس اشغالی در این باره با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست از صبح امروز در اقداماتی تحریک‌آمیز به مسجدالاقصی تعرض کرده و اقدام به برگزاری مناسک تلمودی کردند.

روز گذشته نیز نظامیان صهیونیست به مصلای باب الرحمه یورش برده و این مکان مقدس اسلامی را مورد هتک حرمت قرار داده بودند.

در پی تشدید تجاوزات صهیونیست‌ها گروه‎‌های ملی و اسلامی فلسطینی در قدس با صدور بیانیه‌ها و فراخوان‌هایی بر لزوم حضور گسترده فلسطینیان در مسجدالاقصی جهت حمایت و حفاظت از آن تاکید ورزیدند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات