صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقادهای بیژن نوباوه از 90 و 20:30

برایم به عنوان یک مجری و از اهالی صدا و سیما، این پرسش هنوز رفع نشده که چرا اصلا باید رسانه ملی وارد این دعوا شود؟ فکر می کنید تأثیر این عمل منفی با این شیوه از بین رفته است؟ من از واحد مرکزی خبر خودمان هم که کارمند آن هستم انتقاد می کنم. بسیاری از مسائل را نباید به آن شکل در 20:30 و بقیه بخش های خبری پخش کنند.
کد خبر: ۱۱۸۳۳۳
| |
25809 بازدید

بیژن نوباوه وطن نماینده مردم تهران هم به صف منتقدان برنامه نود پیوست.

به گزارش خبرآنلاین بیژن نوباوه وطن در گفت و گو با مازیار ناظمی از چالش های برنامه نود سخن گفت: همه می دانند عادل بچه زحمت کشی است و فوتبال را می شناسد. در کارش کارشناس است ولی وقتی بحث برنامه تلویزیونی است ما باید به طرف شاخص هایی برویم که می دانیم قطعا در مردم تأثیر فراگیری دارد ما باید در برنامه سازی های مان، در صحبت های مان دقت کنیم.

وی گفت: همین دعوای اخیر کریمی و باشگاهش و اتفاقات تلخی که رقم زد را یکبار دیگر بازخوانی کنیم. دعوایی درون تیمی که رسانه ای شد و خیلی از ارزش ها در این دعوا نادیده گرفته شدند.

نوباوه افزود: برایم به عنوان یک مجری و از اهالی صدا و سیما، این پرسش هنوز رفع نشده که چرا اصلا باید رسانه ملی وارد این دعوا شود؟ فکر می کنید تأثیر این عمل منفی با این شیوه از بین رفته است؟ من از واحد مرکزی خبر خودمان هم که کارمند آن هستم انتقاد می کنم. بسیاری از مسائل را نباید به آن شکل در 20:30 و بقیه بخش های خبری پخش کنند. برای همین است که معتقدم 90 می تواند با تغییراتی در شکل پردازش سوژه هایش و با پرهیز از بسیاری دعواهایی که حتی باز کردن شان نمی تواند کمکی به حل مشکل و پیشبرد فوتبال مان داشته باشد، اثربخشی اش در فوتبال ملی توسعه پیدا می کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟