صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگاه‌هاي فروش بليت خودكار در مترو

ايستگاه‌هاي مترو تهران به دستگاه‌هاي فروش بليت خودكار ساخت محققان داخلي مجهز مي‌شوند.
کد خبر: ۱۱۸۲۷۷
| |
1881 بازدید

مهران سپهر عضو گروه طراحي نرم‌افزار دستگاه فروش خودكار بليت گفت: اين دستگاه به همت محققان كشورمان و به همت يك شركت خصوصي طراحي و ساخته شده است.

وي ادامه داد: روند كار اين دستگاه به اين صورت است كه ارباب رجوع به جاي مراجعه به گيشه فروش بليت و ايستادن در صف مي‌توانند به اين دستگاه‌ها مراجعه كرده و پس از انتخاب نوع بليت و پرداخت هزينه آن بليت خود را تهيه كنند.

سپهر افزود: اين دستگاه در داخل ايران ساخته شده و نسبت به نمونه خارجي بسيار ارزان‌تر است و از امكانات بيشتري نيز برخوردار است.

وي با اشاره به مزاياي اين دستگاه بومي شده نسبت به نمونه خارجي گفت: در اين دستگاه امكان صفحه لمسي به جاي كليدهاي مكانيكي و امكان تغيير نرم‌افزار فروش بليت در كمترين زمان وجود دارد.

سپهر افزود: اين دستگاه با دريافت پول مي‌تواند هر نوع بليت از جمله بليت مقوايي، مغناطيسي و يا حتي بليت‌هاي كاغذي را ارائه كند و همچنين باقي مانده پول را پس دهد.

اين دستگاه تاكنون در ايستگاه‌هاي مترو صادقيه، امام خميني (ره)، آزادي و امام حسين (ع) راه‌اندازي شده است و قرار است تمام ايستگاه‌هاي مترو تهران به دستگاه فروش بليت خودكار مجهز شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار