تاکید سران قوا بر تدوین قانون جامع درباره حجاب
سران قوای سهگانه بر لزوم تدوین قانونی جامع در موضوع عفاف و حجاب در سریعترین زمان ممکن، تاکید کردند.

به گزارش «تابناک» به نقل از خانه ملت، نشست سران ۳ قوه با حضور حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژهای، محمدباقر قالیباف و آیت الله سید ابراهیم رئیسی، عصر امروز شنبه، به میزبانی رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
در این نشست سران ۳ قوه، بر تصویب لایحهای جامع که ابعاد مختلف مسئله عفاف و حجاب را در بر بگیرد در سریعترین زمان ممکن تاکید کردند.
در این جلسه همچنین، سران قوا ضمن تشکر از رهبر معظم انقلاب بابت ارائه نظر فصلالخطاب درباره موضوع اسناد غیررسمی، ابراز امیدواری کردند که نهایی شدن قانون ساماندهی اسناد غیررسمی ضمن جلوگیری از فساد در این حوزه، از ورود حجم زیادی از پروندهها به قوه قضاییه جلوگیری کند.
در بخش دیگری از جلسه نیز موضوع تناسبی شدن انتخابات مجلس با هدف افزایش رقابت و مشارکت مردم، مورد بحث و تبادل نظر سران ۳ قوه قرار گرفت.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۱۱
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟











