ثبت طلاق به تادیه حقوق مالی زوجه موکول شد
به گزارش خانه ملت، نمایندگان مجلس در ادامه جلسه علنی روز یکشنبه 14 شهریور ماه و در ادامه بررسی لایحه حمایت خانواده، ماده 31 این لایحه را نیز از تصویب گذراندند.
نمایندگان مجلس در ادامه مواد مربوط به فصل چهارم این لایحه که فصل طلاق نام دارد، در ادامه بررسی مواد مربوط به این موضوع اقدام به تصویب ماده 31 کردند که طبق آن، دادگاه ضمن رای خود، با توجه به شروط ضمن عقد و مندرجات سند ازدواج، تکلیف جهیزیه، مهریه، نفقه زوجه، اجرت المثل ایام زوجیت، نحله، اطفال و حمل را معین و در مورد چگونگی حفاظت و نگهداری اطفال و نحوه پرداخت هزینه های حضانت و نگهداری تصمیم مقتضی اتخاذ می کند. همچنین دادگاه باید با توجه به وابستگی عاطفی و مصلحت طفل، ترتیب، زمان و مکان ملاقات وی با پدر و مادر و سایر بستگان را تعیین کند.
نمایندگان مجلس همچنین مقرر کردند که ثبت طلاق موکول به تادیه حقوق مالی زوجه است، مگر با رضایت زوجه یا صدور حکم قطعی دائر بر اعسار زوج یا تقسیط به محکوم به.
همچنین نمایندگان در حمایت از حقوق زنان در بند آخر این ماده مقرر کردند در هر حال، هر گاه زن بدون دریافت حقوق مذکور به ثبت طلاق رضایت دهد می تواند پس از ثبت طلاق برای دریافت این حقوق از طریق اجراء احکام دادگستری مطابق مقررات مربوط اقدام کند.


