میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ناوالنی و خبر راهپیمایی سربازان واگنر به سمت مسکو

الکسی ناوالنی، رهبر اپوزیسیون زندانی روسیه، از شورش مسلحانه گروه واگنر ابراز تعجب کرد و گفت که ابتدا فکر می‌کرده خبر راهپیمایی هزاران سرباز به سمت مسکو یک شوخی است.
کد خبر: ۱۱۸۱۰۳۱
| |
24796 بازدید
ناوالنی و خبر راهپیمایی سربازان واگنر به سمت مسکو

به گزارش تابناک، ناوالنی در توییتی نوشت او در این هفته از تلاش برای قیام مطلع شده است.

ناوالنی نوشت: "من مدام انتظار داشتم که کسی ناگهان فریاد بزند "تو پانک شدی!"( مقابل دوربین مخفی قرار دارید)، "اما هیچ کس این کار را نکرد."

قیام کوتاه مدت گروه واگنر روز شنبه پس از آن پایان یافت که یوگنی پریگوژین، رئیس شرکت نظامی خصوصی، با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، با میانجیگری الکساندر لوکاشنکو، رهبر بلاروس، به توافق رسید. پریگوژین موافقت کرد که به بلاروس تبعید شود و اتهامات تروریستی که روسیه علیه او گشوده بود کنار گذاشته شد.

ناوالنی سال گذشته به اتهام کلاهبرداری و اهانت به دادگاه به ۹ سال زندان محکوم شد و در صورت محکومیت به اتهام افراط گرایی با ۳۰ سال زندان دیگر روبرو خواهد شد. محاکمه در مورد آخرین اتهامات او اوایل این ماه آغاز شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت