بازدید 47278

چگونه در خانه مربای زردآلو درست کنیم؟

مربا یکی از شیرینی‌جاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می‌گیرد. مربا معمولاً از میوه‌های مختلف شیرین تهیه می‌شود. برای مربای زردآلو از میوۀ شیرین زردآلو استفاده می شود.
کد خبر: ۱۱۷۸۸۷۱
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۸ 12 June 2023

چگونه در خانه مربای زردآلو درست کنیم؟

به گزارش «تابناک»، مربای زردآلو یک مربای ساده و خوشمزه است که به راحتی می‌توان آن را در منزل درست کرد و کنار اعضای خانواده یک صبحانۀ مقوی و خوشمزه خورد.

برای آموزش پخت مربای زردآلوی خوشمزه و راحت با ما همراه باشید.

مواد لازم:

زردآلو: یک کیلو

شکر: 550 گرم (اگر شیرین دوست دارید شکر بیشتری بریزید.)

آب: یک لیوان

آبلیمو: مقداری

زعفران: مقداری (دلبخواه است.)

طرز تهیه:

مرحلۀ اول:

برای شروع ابتدا شکر را با آب روی حرارت بگذارید تا بجوشد و قوام بیاید. 

بیشتر بخوانید

مرحلۀ دوم:

در مرحله بعد هستۀ زردآلوها را جدا کنید. سعی کنید زردآلوها از وسط نصف نشود. ولی نزارید زردآلو ها از وسط نصف بشن.

مرحلۀ سوم:

حالا زردآلوها را به شربت قوام‌آمده اضافه کنید و اجازه بدهید بپزد. زما پخت این مربا از سایر مرباها کمتر است، بنابراین حواستان باشد زیاد له نشود.

مرحلۀ چهارم:

حالا کمی آبلیمو اضافه کنید. برای خوشرنگ‌تر شدن می‌توان به آن کمی زعفران زد.  

نکات:

*این نوع مربا به دلیل آب انداختن زردآلوها نیاز به آب ندارد و سریع به قوام می‌رسد.

*برای امتحان کردن قوام مربا، مقداری از شهد را درون نعلبکی می‌ریزیم، سپس درون یخچال قرار می‌دهیم. پس از گذشت ۳ تا ۴ دقیقه شهد را بین دو انگشت امتحان می‌کنیم، در صورتی که شهد کش‌دار بود، مربا به قوام رسیده است.مربای شما آماده است.

 

 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست