میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

توضیح فرماندار مهاباد درباره شنیده شدن صدای انفجار

فرماندار مهاباد در خصوص صدای انفجار در این شهرستان توضیحاتی ارائه کرد.
کد خبر: ۱۱۷۸۷۹۱
| |
5590 بازدید
توضیح فرماندار مهاباد درباره شنیده شدن صدای انفجار

به گزارش «تابناک»، حسن عباسی فرماندار مهاباد شب گذشته در گفتگو با  تسنیم درباره صدای انفجار در این شهرستان اظهار داشت: ساعتی پیش علف‌های هرز حاشیه پادگان مهاباد دچار حریق شده و در پی این آتش سوزی محدود، تعدادی از مین‌های قدیمی مابین حصار‌های حفاظتی پادگان منفجر می‌شوند.
 
وی با بیان اینکه این حادثه خارج از مناطق مسکونی، مستحدثات و ابنیه اتفاق ا‌فتاده است، افزود: این انفجار هیچ خسارت جانی و مالی در پی نداشته است.
 
فرماندار ویژه مهاباد تصریح کرد: آتش‌سوزی با حضور به موقع نیرو‌های امدادی و اطفاء حریق پادگان ارتش به موقع مهار شد و اتفاق خاصی نیفتاد.
 
خبرگزاری رسمی دولت، ایرنا هم نوشت: با شروع این آتش‌سوزی و شنیده شدن صدای انفجار، برخی کانال‌های وابسته به معاندین خبر غیرواقعی آتش سوزی گسترده در پادگان مهاباد را منتشر کردند و می‌خواستند با انتشار این اخبار در بین مردم آشفتگی و ترس ایجاد کنند.
 
تیپ ۳۶۴ شهید نصیرزاده ارتش در مهاباد جمعی لشکر پیاده ۶۴ ارومیه است و در ضلع غربی شهر واقع شده است.
 
مهاباد در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
آخرین اخبار