سرپرست اورژانس قم اعلام کرد:

۹ کشته در حوادث رانندگی هفته گذشته استان قم

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان به ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های اورژانس ۱۱۵ طی یک هفته گذشته پرداخت و گفت: از تعداد 398 تصادف صورت گرفته متأسفانه، 9 مورد فوتی تصادفی در صحنه بوده است.
کد خبر: ۱۱۷۸۵۷۵
| |
4219 بازدید
۹ کشته در حوادث رانندگی هفته گذشته استان قم


به گزارش تابناک از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر عزت الله بهزادی نیا در گفت‌ وگویی به ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های اورژانس ۱۱۵ طی یک هفته گذشته پرداخت و اظهار داشت: در این بازه زمانی شش هزار و 94 مورد تماس با اورژانس گرفته‌ شده است.

وی با بیان اینکه از این تعداد تماس، دو هزار و 312 مورد مأموریت داشته‌ ایم، گفت: هزار و 876 مأموریت اورژانس درون‌شهری و 436 مورد مأموریت نیز جاده‌ای بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین موضوعات مورد پیگیری در تماس‌ های گرفته‌ شده با اورژانس مربوط به تصادفات بوده است، گفت: هیچ‌کدام از این مأموریت‌ها با اورژانس هوایی یا بالگرد نبوده و از تعداد 398 تصادف صورت گرفته متأسفانه، 9 مورد فوتی تصادفی در صحنه بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در حوادث صورت گرفته 189 مورد از تصادفات با موتور آمبولانس، دو هزار و 121 مورد با آمبولانس و دو مورد نیز با اتوبوس آمبولانس امدادرسانی شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت