میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

در تقویت توان بازدارندگی خود تردید نخواهیم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه در تقویت توان بازدارندگی و نیز حفاظت از حقوق و امنیت خود تردید نمی‌کنیم، به مقامات آمریکایی توصیه کرد از اتهام زنی‌های بی‌پایه و اساس به جمهوری اسلامی ایران پرهیز کنند.
کد خبر: ۱۱۷۸۱۸۵
| |
3318 بازدید
|
۱
در تقویت توان بازدارندگی خود تردید نخواهیم کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، ناصر کنعانی با اشاره به اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا در نشست سالانه آیپک اظهار داشت: وزیر امور خارجه دولت آمریکا در استمرار حمایت همه جانبه کشورش از رژیم آپارتاید صهیونیستی، اظهارات بی پایه و اساسی را علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرد.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده که حمایت از ملت فلسطین در راستای حمایت از مظلوم و جنبشهای آزادیبخش و مبتنی بر حمایت از حق تعیین سرنوشت، نفی اشغالگری و مبارزه با آپارتاید است.

کنعانی تاکید کرد: تهدید به توسل به زور توسط آمریکا علیه سایر دولتها، خلاف حقوق بین‌الملل بویژه مفاد منشور ملل متحد است و بر همین اساس جمهوری اسلامی ایران در تقویت توان بازدارندگی و نیز حفاظت از حقوق و امنیت خود تردید نخواهد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه به مقامات آمریکایی توصیه کرد از اتهام زنی‌های بی‌پایه و اساس به جمهوری اسلامی ایران پرهیز کرده و در تداوم سیاست‌های غیرقانونی و شکست خورده خود نسبت به ایران تجدید نظر کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۷
و در این میان تنها چیزی که برایتان مهم نیست مردم ایران و وضعیت زندگی و اقتصادی سان است
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات