میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مرگ قهرمان زن دوومیدانی ایران با سقوط از بلندی

کد خبر: ۱۱۷۷۰۲۸
| |
8252 بازدید

«زهرا برناکی»، دونده دامغانی دارنده مدال نقره بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا بر اثر سقوط از ارتفاع جان خود را از دست داد.

رسانه‌های محلی گزارش دادند: برناکی که قهرمان دو و میدانی ایران و دارای افتخاراتی در سطح بین‌المللی بوده، بر اثر سقوط از ساختمان جان خود را از دست داده است. این اتفاق برای ورزشکار ۳۳ ساله دامغانی هنگامی رخ داد که تلاش‌های کادر درمان حتی در مرکز استان سمنان نیز برای نجات او بی‌فایده بود.

برناکی بعد از سقوط از طبقه پنجم یک ساختمان در سمنان توسط نیرو‌های امداد و نجات به‌سرعت به بیمارستان کوثر سمنان منتقل شد؛ اما تلاش‌ها برای نجات او نتیجه‌ای نداشت.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد هنوز درباره این حادثه اظهار نظر رسمی صورت نگرفته است و علت سقوط این ورزشکار مطرح دامغان از ارتفاع مشخص نیست.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات