۲۰ کشته در حمله افراد مسلح به شمال بورکینافاسو

کد خبر: ۱۱۷۵۸۸۹
| |
2473 بازدید
۲۰ کشته در حمله افراد مسلح به شمال بورکینافاسو

۲۰ کشته در حمله افراد مسلح به شمال بورکینافاسو

تهران- ایرنا- منابع خبری بامداد شنبه گزارش دادند، در حمله افراد مسلح به تعدادی روستا در شمال کشور بورکینافاسو، ۲۰ نفر کشته شدند.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری فرانسه، افراد مسلح به روستاهای «پیلی»، «زانا» و «نونگوویری» در استان «یاتنگا» واقع در شمال بورکینافاسو حمله کردند.

بر اساس این گزارش، یک منبع امنیتی اعلام کرد، در حمله این افراد مسلح ۲۰ نفر کشته شدند و عملیات نیروهای نظامی برای پاکسازی این مناطق ادامه دارد.

جمعه گذشته هم، ۳۳ غیرنظامی در حمله تروریست‌ها به غرب بورکینافاسو کشته شده بودند.

تروریست‌ها اواخر فروردین نیز ۴۴ غیر نظامی را در دو حمله تروریستی در شمال بورکینافاسو کشته بودند.

مناطق شمالی بورکینافاسو کانون فعالیت گروه‌های تروریستی و تبهکار است که هر از چندگاهی دست به قتل و غارت می‌زنند.

عناصر گروه‌های مسلح تروریستی ۴۰ درصد از خاک بورکینافاسو را در اختیار دارند.

گروه‌های مسلح جاده‌ها را مین گذاری، شهرها را محاصره، تاسیسات آبی را ویران و تلاش‌ها برای تامین مناطق شمال و شرق بورکینافاسو را تضعیف می‌کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت