صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

داور بازی ایران و آمریکا خداحافظی کرد

کد خبر: ۱۱۷۵۲۴۰
| |
5686 بازدید

متئو لاهوز، مربی معروف اسپانیایی سرانجام پس از ۱۳ سال قضاوت در دنیای حرفه‌ای و رسمی فوتبال از داوری در لالیگا خداحافظی کرد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ لاهوز از سال 2011 در لیست داوران فیفا نیز حضور دارد و مسابقاتی مثل دیدار ایران و آمریکا در جام جهانی 2022 قطر، فینال لیگ قهرمانان اروپا بین منچسترسیتی و چلسی در سال 2021 را در کارنامه خود دارد.

داور بازی ایران و آمریکا خداحافظی کرد

این داور البته در مسابقات زیادی حواشی زیادی به پا کرده و معمولا به کسی معروف است که خیلی راحت از کارت استفاده می‌کند. چندی پیش در دربی کاتالونیا از 14 کارت زرد و 3 کارت قرمز برای تنبیه بازیکنان بارسلونا و اسپانیول استفاده کرد و سوژه رسانه‌ها شد.

لاهوز داور بازی جنجالی آرژانتین و هلند در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی 2022 قطر نیز بود و در این مسابقه از ۱۹ کارت زرد و یک کارت قرمز استفاده کرد تا رکورد «نبرد نورنبرگ» میان آلمان و پرتغال در جام جهانی ۲۰۰۶ را شکسته باشد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات