مذاکره سخت استقلال برای تمدید با ۲ستاره قرضی

کد خبر: ۱۱۷۴۶۵۵
| |
1735 بازدید

سرپرست موقت مدیرعاملی استقلال درباره وضعیت تمدید قرارداد ساپینتو و وضعیت بازیکنان قرضی این تیم یعنی مهدی قایدی و محمد محبی صحبت کرد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ حجت کریمی درباره اینکه شرایط مهدی قایدی که تحت قرارداد با باشگاه الاهلی امارات است و امسال به صورت قرضی در استقلال بازی می‌کرد، برای فصل آینده به کجا خواهد انجامید اظهار کرد: با نظر ساپینتو نسبت به تمدید قرارداد بازیکنان اقدام خواهیم کرد. باید با باشگاه الاهلی صحبت کنم و از نظر مالی به توافق برسیم که امیدوارم شرایط حضور وی دوباره فراهم شود.

در حال مذاکره برای محبی هستیم

سرپرست مدیرعاملی استقلال درباره شرایط محمد محبی که او هم به صورت قرضی در استقلال حضور دارد گفت: شرایط او مانند مهدی قایدی است و در حال مذاکره هستیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت