ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پلمب یک شرکت هرمی در رشت

رئیس پلیس آگاهی گیلان از پلمب یک شرکت هرمی و دستگیری ۴ نفر ار اعضای آن در رشت خبر داد.
کد خبر: ۱۱۷۴۴۱۷
| |
4032 بازدید
پلمب یک شرکت هرمی در رشت

به گزارش تابناک، سرهنگ علیرضا حدادی، گفت: با هدف شناسایی و پلمب دفاتر هرمی و شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای غیرمجاز، طرح عملیاتی ۶ روزه به صورت متمرکز در سطح استان اجرا شد.

او از شناسایی و دستگیری ۴ نفر طی عملیات‌های جداگانه و پلمب یک شرکت هرمی بازاریابی شبکه‌ای غیرمجاز در شهرستان رشت در اجرای این طرح خبر داد.

رئیس پلیس آگاهی استان گیلان افزود: متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند.

سرهنگ حدادی با تأکید بر جدیت و قاطعیت پلیس در اجرای مستمر طرح‌های مقابله‌ای و پیشگیرانه تصریح کرد: اجرای طرح‌های مشابه با هدف ارتقای امنیت با جدیت در دستور کار پلیس قرار دارد.

او هدف از اجرای طرح‌های انتظامی را افزایش احساس امنیت و همچنین کاهش جرائم در سطح جامعه اعلام کرد و گفت: مجموعه انتظامی با برخورد قاطع با مجرمان و تشدید اقدامات پیشگیرانه به صورت شبانه‌روزی برای تأمین امنیت تلاش می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟