تحقیقات کیفری از رئیس فیفا آغاز شد

رئیس فیفا، به اتهام تهمت و افترا هدف تحقیقات کیفری دادگاهی در سوئیس قرار گرفته است.
کد خبر: ۱۱۷۳۷۴۲
| |
3170 بازدید
تحقیقات کیفری از رئیس فیفا آغاز شد

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان: امروز دو نشریه فرانسوی لوموند و لا لیبرته اعلام کردند که علیه جانی اینفانتینو، رئیس فیفا، پرونده‌ای قضایی در یکی از دادگاه‌های سوئیس تشکیل شده است. این تحقیقات کیفری در ۱۵ مارس توسط دادستان عمومی کانتون فریبورگ و بر اساس اتهام توهین و افترا آغاز شد. شکایتی که توسط وکیل فیلیپ رنز مطرح شده است. این موضوع به سال ۲۰۱۷ و به فعالیت مدیران برنامه‌های فوتبال مربوط است.

این تحقیقات همچنین دو مدیر دیگر فیفا، امیلیو گارسیا سیلورو، مدیر حقوقی، و کیمبرلی موریس، مسئول منابع انسانی را نیز هدف قرار می‌دهد.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت