میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

موافقت کمیسیون امورداخلی با افزایش تعداد نمایندگان

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس از موافقت این کمیسیون برای افزایش تعداد نمایندگان خبرداد.
کد خبر: ۱۱۷۳۵۵۲
| |
2274 بازدید
موافقت کمیسیون امورداخلی با افزایش تعداد نمایندگان

به گزارش «تابناک» به نقل از خانه ملت، علی حدادی با اشاره به نشست امروز (دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها در مجلس گفت: با حضور مسئولان ذی ربط و نماینده وزارت کشور، موضوع افزایش ۴۰ کرسی به تعداد کرسی‌های مجلس در کمیسیون به تصویب رسید و وزارت کشور بحثی در خصوص بار مالی این موضوع در نشست کمیسیون مطرح نکرد.

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس ادامه داد: با توجه به اینکه انتخابات دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی در اسفندماه انجام می‌شود بعید به نظر می‌رسد که افزایش تعداد نمایندگان به این دوره از مجلس برسد چون باید در نوبت رسیدگی در صحن علنی قرار گیرد و طرح‌ها و لوایح بسیاری در نوبت بررسی قرار دارد مگر اینکه نمایندگان درخواست رسیدگی دو فوریتی طرح افزایش تعداد نمایندگان و اصلاح جدول حوزه انتخابیه را بدهند.

وی گفت: افزایش تعداد نمایندگان و اصلاح جدول حوزه انتخابیه مجلس در کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها نهایی شد، اما تا قانون شدن این مصوبه فرایند زمان‌بری وجود دارد، از این رو نباید تصویب آن در کمیسیون را به حساب قانونی شدن و اعمال آن در انتخابات آینده گذاشت.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس اظهار داشت: همچنین برخی مواد اصلاح قانون انتخابات مجلس که از صحن علنی به کمیسیون ارجاع شده بود بررسی و تصویب شد که در نوبت رسیدگی صحن علنی فردا قرار دارد

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت