وعده کمک به مادر شهيد تعارفي بيش نبود
به گزارش فارس در سال 1380 يك واحد مسكوني 160 متري، در شهر زيبا به علياكبر طوقاني؛ پدر شهيدان طوقاني واگذار شده بود كه نصف هزينه اين خانه به صورت نقدي و الباقي آن به صورت اقساط پرداخته ميشد. اين شرايط تا زنده بودن پدر شهيدان طوقاني ادامه داشت تا اينكه علياكبر طوقاني در سال 1384 ديده از جهان فروبست.
کد خبر: ۱۱۷۲۳۵
| | 11576 بازدید
برخي از مسئولان به دنبال وفات پدر شهيدان طوقاني به مادر اين شهدا وعده پرداخت اقساط خانه خريداري شده وي را داده بودند كه متأسفانه به دنبال اهمال مسئولان، اين جريان منجر به احضار مادر شهيد طوقاني به دادگاه شده است.به گزارش فارس در سال 1380 يك واحد مسكوني 160 متري، در شهر زيبا به علياكبر طوقاني؛ پدر شهيدان طوقاني واگذار شده بود كه نصف هزينه اين خانه به صورت نقدي و الباقي آن به صورت اقساط پرداخته ميشد. اين شرايط تا زنده بودن پدر شهيدان طوقاني ادامه داشت تا اينكه علياكبر طوقاني در سال 1384 ديده از جهان فروبست.
سعيدلو و زريبافان از جانب دكتر محمود احمدنژاد براي عرض تسليت خدمت خانواده شهيدان طوقاني رفتند و اعلام كردند كه مراحل بخشودگي اقساط انجام خواهد شد.
در راستاي اين جريان آقاي احمدينژاد نامهاي نوشتند كه اين هزينه از اعتبارات، پرداخت شود ولي هيج ترتيب اثري داده نشد تا اينكه بعد از گذشت 4 سال از اين اتفاق دوباره رئيس جمهور نامهاي را براي آقاي زهرهاي؛ معاون پشتيباني و تحول اداري رياست جمهوري نوشتند تا هزينه اقساط از اعتبارت پرداخت شود.
معاون پشتيباني و تحول اداري رياست جمهوري نيز به جاي اينكه اين هزينه را از اعتبارات پرداخت كند نامه را براي آقاي نيكزاد؛ وزير مسكن و شهرسازي ارسال كرد. وزير محترم مسكن و شهرسازي در كمال خونسردي به جاي اينكه دستور بخشودگي را صادر كند، نامه را براي دادسراي ارسال كرد. اين شرايط در حالي به وقوع پيوست كه مسئولان خودشان گفته بودند كه نيازي به پرداخت بدهي نيست.
صبح ديروز مادر شهيد طوقاني به واسطه قول مسئولان به دادگاه احضار شد تا جوابگوي اقساط معوقه باشد. اگر در همان روز مسئولان چنين قولي را نميدادند هزينه پرداختي در حدود 2 ميليون تومان بود ولي به واسطه تأخيري كه در پرداخت اقساط ايجاد شده بود اين هزينه به 8 ميليون تومان افزايش پيدا كرده است.
از آنجايي كه دادگاه مورد نظر با قسطبندي 8 ميليون تومان موافقت نكرده است، مادر شهيدان طوقاني در حال قرض كردن اين مقدار پول است.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۰
یک شماره حساب اعلام کنید ببینید مردم چه میکنند چرا منتظر دولت مهر پرور هستید!
من از نردیک این خانواده بزرگوار را میشناسم. خانواده ای که دارای عزت نفس بالایی هستند . واقعاً عرق شرم بر پیشانیم نشست وقتی خواندم مادر بزرگوار شهدا به دادگاه احضار شده است.
شهدا شرمنده ایم.
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟




