فعاليت ميمون در پليس بنگلادش
ميموني موسوم به "كارمند صلح " سوار بر خودروي پليس بنگلادش، ماموريتهاي امنيتي تكراري را به فرصتي براي استراحت و خنده براي پليس و مردم اين كشور تبديل ميكند.
به گزارش فارس، تلويزيون روسيا اليوم در گزارشي به فعاليت ميموني موسوم "كارمند صلح " در پليس بنگلادش پرداخت و با پخش تصاويري از احترام نظامي اين ميمون افزود: شايد چنين امري عجيب به نظر برسد ولي در حقيقت اين "ميمون پليس " يا "پليس ميمون " به عضويت افتخاري پليس بنگلادش در آمده بود و به دوستي براي همه مردم در آمده است.
اين گزارش با بيان اينكه "اين ميمون در مدتي كوتاهي توانست لبخند را بر لبان مردم بويژه كودكان و دانش آموزان بنشاند " افزود: ميمون پليس روز خود را با احترام نظامي به پرچم بنگلادش آغاز ميكند و پس از آن در معيت همكارانش سوار بر خودروي پليس در ميان مردم گشت ميزند.
"افيناه ميدومرونگ " دانش آموز ابتدايي يكي از مدارس بنگلادش درباره اين پليس ميمون گفت: قبلا از ديدن اعضاي پليس در لباس نظامي احساس ترس و بي اعتمادي ميكرديم ولي اين فضاي بي اعتمادي با عضويت اين ميمون در پليس تغيير كرد و با وجود آن احساس امنيت و خوشبختي ميكنيم.
بنا براين گزارش، پليس ميمون در هنگام ماموريت كاري بر سقف خودرو سوار ميشود و با تكان دست دستور حركت صادر ميكند و فعاليتهاي محوله خود را انجام ميدهد.
اين گزارش محل فعاليت اين پليس ميمون را در منطقه ناامني كه مردم اعتمادي به دولت ندارند دانست و افزود: در منطقه نا امني كه اعتماد متقابل بين شهروندان و مسئولان نظام در حال از بين رفتن بود؛ اين ميمون توانست يخها را ذوب كرده و فعاليتهاي امنيتي تكراري را به فرصتي براي استراحت و خنده تبديل كند.
از طرفي "يوتهابول برامداو " از همكاران ميمون پليس كه آن را "كارمند صلح " مي ناميد، عملكرد اين پليس ميمون را مثبت و سازنده ارزيابي كرد و افزود: قبل از پيوستن كارمند صلح به پليس بنگلادش توجهي به گشتهاي پليس نميشد ولي اخيرا با حضور اين ميمون ديدگاه سابق نسبت به پليس تغيير كرده و شاهد همكاري خوبي از سوي مردم هستيم.
اين گزارش حاكي است كه هر چند سابقا در اثر حملهاي جراحت عميقي بر پيكر ميمون پليس وارد شده بود ولي در نهايت جان سالم به در برد ولي متاسفانه اخيرا در اثر حمله سگهاي ولگرد تلف شد.


