صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

۱۵میلیارد جریمه دیگر از AFC علیه فدراسیون ایران

کد خبر: ۱۱۷۱۱۹۰
| |
5804 بازدید

فدراسیون فوتبال ایران که به دلیل تقلب به تعلیق کمیته صدور مجوز حرفه‌ای محکوم شده بود، حالا به همین دلیل باید جریمه سنگینی به کنفدراسیون فوتبال آسیا پرداخت نماید.

به گزارش تابناک ورزشی؛ فدراسیون فوتبال ایران در سال 2020 به دلیل تقلب در صدور مجوز حرفه ای باشگاه های کشور از سوی AFC به پرداخت جریمه نقدی 120 هزار دلاری محکوم شده بود که 40 هزار دلار آن پرداخت و 80 هزار دلارش تعلیقی بود.

به تازگی بار دیگر نامه ای از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به فدراسیون فوتبال ارسال شده که به دلیل تقلب دوباره در بحث صدور مجوز حرفه ای 200 یا 300 هزار دلار دیگر بخاطر سال 2021 جریمه شده است.

فدراسیون فوتبال دیروز پاسخ این نامه را داده اما مهدی تاج با تایید این خبر اظهار داشت: ما تا دیروز وقت داشتیم جواب بدهیم که پاسخ هم دادیم اما خیلی به شخصه امیدی به قبول این جواب ندارم. نباید دوباره تقلب کنیم.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟