صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

اردنی‌ها خواستار اخراج سفیر رژیم صهیونیستی شدند

شهروندان اردنی با تظاهرات در نزدیکی سفارت رژیم صهیونیستی در امان، اخراج سفیر این رژیم را در اعتراض به یورش‌ها به مسجدالاقصی خواستار شدند.
کد خبر: ۱۱۷۰۱۵۲
| |
3220 بازدید
|
۱
اردنی‌ها خواستار اخراج سفیر رژیم صهیونیستی شدند

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، شهروندان اردنی در اعتراض به یورش‌ها به مسجدالاقصی، پس از برپایی نماز عشا در مقابل مسجد الکالوتی در نزدیکی سفارت رژیم صهیونیستی در امان تجمع کرده و اخراج سفیر این رژیم را خواستار شدند.

اشغالگران صهیونیستی شامگاه چهارشنبه برای دومین شب پیاپی با یورش به مسجدالاقصی، اعتکاف‌کنندگان فلسطینی را مورد ضرب و جرح قرار داده و آنها را از مسجد بیرون کرده و صدها تن از آنها را بازداشت کردند.

از زمان روی کار آمدن کابینه بنیامین نتانیاهو به عنوان تندروترین کابینه این رژیم از اواخر سال گذشته میلادی، تنش در شهر قدس اشغالی شدت یافته است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۷
که چی؟
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات