ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

صعود پوند رکورد زد

پوند در برابر دلار به بالاترین حد خود در ۱۰ ماه گذشته رسید.
کد خبر: ۱۱۷۰۰۵۷
| |
3587 بازدید

پوند در برابر دلار به بالاترین حد خود در ۱۰ ماه گذشته رسید.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از مارکتینگ، پوند انگلیس در برابر سایر ارزهای اصلی جهش کرد و به بالاترین سطح در برابر دلار از ژوئن ۲۰۲۲ رسید.

این ارز بالاترین سطح روزانه ۱.۲۵۲۱۴ را ثبت کرد.

پیش از این، سیلوانا تنریرو، عضو کمیته سیاست پولی بانک انگلستان (MPC) اشاره کرد که این بانک می‌تواند برای جلوگیری از کاهش شدید تورم، نرخ‌های بهره را زودتر و سریع‌تر از پیش‌بینی‌های قبلی کاهش دهد.

استرلینگ ۰.۶۰ درصد در برابر دلار افزایش یافت و در ساعت یک و ۳۱ دقیقه بعد از ظهر به وقت اروپا به قیمت ۱.۲۴۹۰۸ فروخته شد.

یورو ۰.۵۳ درصد در مقایسه با پوند سقوط کرد تا در ساعت یک و ۳۰ دقیقه بعد از ظهر به وقت اروپا به ۰.۸۷۳۱۵ برسد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار