صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جلسه مشترک دولت و مجلس درباره گراني

رئيس موقت مجلس با اشاره به زماني که دبير شوراي عالي امنيت ملي بود، گفت: آن زمان هم مجلس اقدامات كارسازي در اين زمينه انجام داد و الان هم همين گونه است؛ ما هم در مجلس جدي هستيم براي کمک به دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي که موفق باشد.
کد خبر: ۱۱۶۹۹
| |
4565 بازدید

رئيس موقت مجلس شوراي اسلامي، از برگزاري جلسه مشترک نمايندگان مجلس با دولت در مورد گراني‌ها خبر داد.

به گزارش واحد مرکزي خبر، علي لاريجاني گفت: تعدادي از منتخبان مجلس هشتم پنجشنبه گذشته جلسه مشترکي با دولت درباره حل مسأله گراني داشتيم که تا نزديک ظهر طول کشيد.

وي در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين که آيا مجلس كاري براي مهار تورم انجام خواهد داد، يا نه افزود: در مرحله نخست، حل مسائل اقتصادي، وظيفه دولت است، ولي ما هم جزو اولويت‌هاي برنامه خود داريم که در زمينه مسأله گراني و نيز رونق اقتصادي کار مشترکي انجام دهيم.
وي درباره نتيجه اين جلسه به خبرنگاران گفت: بايد کمي صبر کنيد چون همين الان ادامه اين جلسه را با دوستان دولت خواهيم داشت.
 
رئيس موقت مجلس شوراي اسلامي با اشاره به پيام تبريک خاويار سولانا، مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا به وي گفت: در اين گفت‌وگو به سولانا توصيه کردم با ديد نو وارد تهران شود تا مذاکراتش موفقيت‌آميز باشد.

علي لاريجاني در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين که آيا سفر سولانا به تهران به خاطر رايزني‌هاي قبلي وي با لاريجاني بوده است، گفت: نه؛ سولانا از پيش هم با دوستان ما در دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي و وزارت امور خارجه، صحبت‌هايي درباره سفرش به تهران کرده بود.

خبرنگاري با اشاره به اينکه علي لاريجاني نماينده مقام رهبري در شوراي عالي امنيت ملي است و به تازگي هم از جايگاه رياست مجلس درباره پرونده هسته اي ايران اظهارنظر کرده است، از لاريجاني پرسيد: آيا از اين پس بايد راهكار پرونده هسته اي را در مجلس جستجو کرد؟

لاريجاني پاسخ داد: اين برداشت عجولانه از سخنان من درست نيست؛ حل و فصل پرونده هسته‌اي به عنوان يک مسأله ملي داخل کشور، به نحو مشخصي پيگيري مي‌شود و دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي آن را پيگيري مي‌کند.
وي افزود: البته هميشه يک گفت‌وگوي مستمر بين مجلس و شوراي عالي امنيت ملي خواهد بود و مجلس هميشه مي‌تواند پشتيبان باشد.

رئيس موقت مجلس با اشاره به زماني که دبير شوراي عالي امنيت ملي بود، گفت: آن زمان هم مجلس اقدامات كارسازي در اين زمينه انجام داد و الان هم همين گونه است؛ ما هم در مجلس جدي هستيم براي کمک به دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي که موفق باشد.

خبرنگار ادامه داد: شما در سخنانتان گفته بوديد، روند بررسي پرونده هسته‌اي را تغيير خواهيد داد، اگر آژانس بين‌المللي انرژي اتمي، طرح اقدام (مداليته) را رعايت نکند؛ که لاريجاني در پاسخ گفت: عبارت من اين نبود؛ من گفتم اگر آژانس از اين گزارش‌هاي دوپهلو بدهد، ما مجبوريم که از قدرت مجلس استفاده و درباره حد و حدود همکاري با آژانس فکر کنيم.

خبرنگاري با اشاره به سخنان آيت‌الله جنتي، دبير شوراي نگهبان گفت: آقاي جنتي گفته با توجه به اين‌که برخي نکات در پرونده برخي از منتخبان مجلس هشتم از ديد شوراي نگهبان پنهان مانده است، به مجلس هشتم توصيه مي‌کنم، اعتبارنامه اين افراد را تصويب نکند؛ نظر شما درباره اين گفته آقاي جنتي چيست؟‌
لاريجاني پاسخ داد: اين عبارت خوبي نيست.

خبرنگار ادامه داد: پاسخ شما به آقاي جنتي چيست؟ لاريجاني در پاسخ گفت: وقتي اعتبارنامه‌ها را تصويب کرديم، شما پاسختان را دريافت خواهيد کرد.

وي در پاسخ به پرسش يکي از خبرنگاران درباره اظهارات يکي از نامزدهاي رياست جمهوري آمريکا مبني بر اينکه بايد ايران را به عنوان يک قدرت منطقه‌اي، جدي گرفت گفت: تا آنجا که از پيشينه سخنان آمريکايي‌ها به ذهن من خطور مي‌کند، اين است که حرف‌هاي آنها متفاوت است.
لاريجاني گفت: اميدوارم اين مختصر عقلي را هم که موجود است، خوب کوک کنند و از فرصت و زمان خوب بهره ببرند.
 
رئيس موقت مجلس خطاب به خبرنگاران تصريح کرد: اگر اين گونه که شما مي‌گوييد باشد، خوب است و مي‌تواند شرايط را به نحو معقولي رقم بزند.
وي تأکيد کرد: ما براي اينکه شرايط خودمان را در منطقه درک کنيم، احتياج به تأييد ديگران نداريم، اما اينکه آنها ما را درک کنند، مهم است.

لاريجاني همچنين درباره تذکر کوچک زاده در جلسه علني درباره تأييد نشدن اعتبارنامه نوزده منتخب مردم تهران در شعبه بررسي کننده گفت: اين موضوع مهمي نيست که آن را پيگيري مي‌کنيد؛ همين الان در اين باره جلسه‌اي داريم و مشکل حل خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟