صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

منوی جدید رستوران آدمخواران در آلمان

در گزارش رسانه‌های دولتی آلمان آمده است که محل این رستوران هنوز مشخص نشده است، اما صاحبان آن در وب سایت خود از تمامی کسانی که خواهان عضویت در این رستوران هستند، درخواست کردند تا با پر کردن فرم مخصوص اعضای بدنشان را هر چه باشد، اهدا کنند.
کد خبر: ۱۱۶۹۳۷
| |
38462 بازدید

یک رستوران معروف به «آدم خوارها» در برلین در وب سایت خود اعلام کرد که برای راه‌اندازی منوی غذاهایش نیاز به قسمت‌هایی از بدن انسان دارد.

به گزارش ایسنا، در گزارش رسانه‌های دولتی آلمان آمده است که محل این رستوران هنوز مشخص نشده است، اما صاحبان آن در وب سایت خود از تمامی کسانی که خواهان عضویت در این رستوران هستند، درخواست کردند تا با پر کردن فرم مخصوص اعضای بدنشان را هر چه باشد، اهدا کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی تلگراف، این رستوران به شدت مورد انتقاد دولت این کشور قرار گرفته است، اما صاحبان این رستوران در بیانیه‌ای در وب سایت خود یادآور شدند که این محل را برای دوستداران آدم خواری که منتسب به قبیله برزیلی «واری کاکا» است، راه‌اندازی می‌کنند.

«میشاییل براون» نایب رییس حزب دموکرات مسیحی برلین در مصاحبه‌ای با روزنامه‌ «بیلد» خاطرنشان کرد: من تاکنون پیام‌های الکترونیکی فراوانی در رابطه با این رستوران عجیب دریافت کردم. ابتدا تصور می‌کردم که این موضوع یک شوخی است، اما این محل یک منطقه نفرین شده است.

وی افزود: البته آدم خواری در برلین تاریخچه‌ای طولانی دارد؛ به طوری که در سال 2006 میلادی یک مرد ساکن این شهر با کشتن دوست خود به صورت داوطلبانه از بدن او برای ماه‌ها برای خود غذا تهیه می‌کرد تا این که دستگیر شده و به حبس ابد محکوم شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۰
...
|
United States
|
۲۲:۲۸ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۶
بیچاره گوسفند و گوساله ....... مرغ که دیگه از همه مظلوم تره سر و صدای آدمها واسه این حیوانات زبون بسته در نمیاد نوبت به خودشون که میرسه هوار میزنند
عروسی میشه مرغ میکشن عزا میشه مرغ میکشن بیچاره
حتی کشتن حیوانات و خوردن آنها هم چندش آوره
ناشناس
|
United States
|
۲۳:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۶
حالا اگه تو کشورهای شرقی بود چی میگفتند؟
ع
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۶
اینا روانی اند به خدا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۲۸ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۷
چه خبر چندش اوری!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۷
آدم خواری به شیوه های مختلف در اروپا مدت هاست که رایج هستش . حالا دیگه خیلی علنی و فیزیکی شده .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۳ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۷
هيچ موجودي هم نوع خودشو نميخوره واقعا كه !!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۷ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۷
خداوند انشااله ریشه اینها را نابود کند .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۷
دوست عزیزی که دلتون برای مرغ و گاو و گوسفند می سوزه باید بدونین اونها برای این خلق شده اند تا غذای انسان را تامین کنند مثلا یک گاو رو اگر کشتار نکنند آیا در طول زندگی به درجات بالاتری خواهد رسید؟؟؟
از هرچیز بر اساس کارکردی که خدا برایش قرار داده باید استفاده کرد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۷
این آلمانی ها هم که دیگه شورشو درآوردن. همین جند سال پیش بود که توی مجله دانستنیها می خوندم که توی بعضی از رسنورانهاشون کباب پلنگ و استیک شیر و سوپ دم کانگرو و خیلی چیزای دیگه عرضه می کنن که صدای انجمنهای حمایت از حیوانات در اومده بود. معلومه که وقتی از اونها هم خسته بشن باید سراغ آدم برن دیگه ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۷
حالمونو اول صبحی به هم زدید
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار