صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

تله‌پاتی در کشف یک جنایت

کد خبر: ۱۱۶۷۷۸
| |
4741 بازدید

وطن امروز: ادعای یک زن بومی در استرالیا مبنی بر اینکه تصویری از یک دختر گمشده در ذهن دارد منجر به کشف یک جسد شد.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، یک زن بومی در استرالیا که اظهار می‌داشت در ذهن خود تصویری از دختر سرگردان 6 ساله در یک منطقه جنگلی بیرون از سیدنی را می‌بیند، پلیس را به کشف جسد یک زن هدایت کرد.

این زن زمانی که در یک شکارگاه طبیعی در غرب سیدنی به دنبال کریشا ابراهام، دختری که 2 هفته پیش از خانه خارج و ناپدید شده بود می‌گشت، با جسد تکه‌پاره یک زن برخورد کرد.

چرلی کارول لاگروی در این باره گفت: «حسی به من می‌گفت که باید به شکارگاه بروم و من هم به این حس پاسخ گفته و راهی شدم».

به گفته مقامات استرالیایی این جسد احتمالا متعلق به کریستی مک‌دوگال 31 ساله باشد که 2 ماه پیش ناپدید شد. تحقیقات پلیس در این‌باره ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار