جاسوس هستهاي زنگ خطر را به صدا درآورد
«اولي هاينونن»، جاسوس هستهاي غرب در پرونده هستهاي ايران، که علاوه بر گرفتن اطلاعات از مقامات ايراني، وظيفه توجيه اعضاي شوراي حکام براي صدور قطعنامه عليه ايران را نيز عهدهدار است، در نشست اعضاي شوراي حكام، پس از انتشار گزارش البرادعي مدعي شده است که موقعيت ايران در زمينه طراحي و نماهاي کلاهک هستهاي! بسيار نگرانکننده و «خطرناک و داراي اعلام خطر» جدي است.
به گزارش سرويس بينالملل «تابناك»، او همچنين گفته است که به باور او و بي هيچ شکي، اغلب اطلاعاتي که سرويسهاي امنيتي غرب و آمريکا تهيه ديدهاند، شواهد را در اين زمينه افزايش داده و ميزان صحت اين موضوع را روشنتر كرده است.
آژانس انرژي اتمي که از سال پيش، فعاليتهاي خود را براي ساختن اسناد و مدارک اتهامزا عليه ايران آغاز كرده است، اکنون به گونهاي رفتار ميكند تا بتواند اينگونه جلوه دهد كه برنامه هستهاي ايران داراي اهداف تسليحاتي است و اين يگانه راه پيش روي آژانس است تا اهداف خود را به ايران ديکته كند.
بنا بر اطلاعاتي که آژانس با همکاري سرويسهاي امنيتي غربي جمعآوري كرده، آنها دارند اين موضوع را ميپرورانند که چگونه و بر پايه چه مواردي اعلام كنند كه ايرانيها پيشنويس برنامهاي را براي توليد کلاهکهاي هستهاي بررسي ميكردهاند.
آنها همچنين ادعا مينمايند که مواد انفجاري و آزمايشهاي انفجاري براي اهداف هستهاي است و همچنين يک طرح نقشه، نشان ميدهد که قالب فلزي اورانيوم، به شکل يک کلاهک هستهاي درميآيد.
اولي هاينونن که همه اين موارد را براي اعضاي دايم و غيردايم شوراي حکام بازگو ميكرد، احتمالا هدف اصلي خود را تأييد يک قطعنامه شديدالحن عليه ايران در روزهاي دوشنبه و سهشنبه جلسه شوراي حکام آژانس انرژي هستهاي قرار داده است.
به اعتقاد من ایران باید در همکاری با آزانس درچارچوب NPTعمل نماید و همکاری خارج از این چارچوب را نپذیرد و سعی نماید فعالیت های دیپلماتیک و بین المللی خود را شدت بخشدو کار با چین و روسیه را بر اساس یک راهبرد حساب شده پیش ببرد.



