میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترخیص ۵۰ دانش آموز مشکوک به مسمومیت در تبریز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: از تعداد کل ۶۳ نفر دانش آموز با علائم مسمومیت تحت مراقبت در بیمارستان های دانشگاه ۵۰ نفر ترخیص شدند.
کد خبر: ۱۱۶۶۵۴۹
| |
4066 بازدید
|
۱
ترخیص ۵۰ دانش آموز مشکوک به مسمومیت در تبریز

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، بهمن نقی‌پور، ضمن حضور در بالین دانش آموزان، از نزدیک در جریان مداوای ایشان قرار گرفت.

وی حال عمومی تمامی دانش آموزان تحت مراقبت های پزشکی را خوب ارزیابی کرد و گفت: ۴۹ دانش آموز در ساعات اولیه به بیمارستان اعزام شده بودند و سپس ۱۴ دانش آموز دیگر نیز به بیمارستان اعزام شدند که در مجموع تا این لحظه ۶۳ دانش آموز که تحت مراقبت قرار گرفتند و در حال حاضر ۵۰ نفر از ایشان با حال عمومی خوب مرخص شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، افزود: حال عمومی ۵ دانش آموزی که به صورت سرپایی شخصاً مراجعه کرده بودند خوب بوده و نیاز به بستری نداشتند.

وی گفت: حال عمومی دیگر دانش آموزان مساعد بوده و طی ساعات آتی ترخیص دانش آموزان ادامه خواهد داشت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۴
نگران نباشید جوسازی رسانه ای غربه. دشمنان پدرسوخته چشم دیدن قله های پیشرفت ما رو ندارن
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات