صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
یادآوری به مسئولان هنری کشور؛

فکر نمی کنید احقاق حقوق معوقه بر افطاری دادن اولویت دارد؟

باید از مسئولانی که در برگزاری این نوع مراسم از یکدیگر سبقت می گیرند، پرسید که به حرمت این ماه تا چه اندازه برای احقاق حقوق هنرمندان تلاش می کنند/ وی که بیش از چهار ماه است در انتظار دریافت مبلغ تعیین شده برای اجرای یک نمایش است، گفت: شاید برای این آقایان، مبلغ چهار ـ پنج میلیون تومان مهم نباشد؛ اما برای ما گره گشاست و بسیاری از مشکلاتمان را حل می کنند.
کد خبر: ۱۱۶۶۳۶
| |
8272 بازدید
سرویس فرهنگی ـ  این روزها، اغلب مراکز فرهنگی هنری، در حالی مراسم افطار برگزار می کنند که مطالبات بسیاری از هنرمندان را نپرداخته اند.

به گزارش «تابناک»، این روزها و به مناسبت ماه مبارک رمضان، اغلب مراکز فرهنگی - هنری کشور، با برگزاری مراسم افطار، هنرمندان را دور هم جمع می کنند تا آیین افطاری دادن را ادا کنند.

هر چند این کار، یکی از آیین های ارزشمند ویژه ماه مبارک رمضان است، تنها یکی از ده ها آیینی است که در این ماه اجرا می شود.

به تعبیر دیگر، باید از مسئولانی که در برگزاری این نوع مراسم، از یکدیگر سبقت می گیرند، پرسید که به حرمت این ماه تا چه اندازه برای احقاق حقوق هنرمندان تلاش می کنند؟

از جمله این مراکز، معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که با وجود ورود به ماه ششم سال، هنوز مطالبات بسیاری از هنرمندان تئاتر، تجسمی و... را پرداخت نکرده و این در حالی است که برای نمونه، در روز خبرنگار، بیش از چهل میلیون تومان برای مراسم بزرگداشت این روز هزینه می کنند.

به بیان بهتر، با وجود این که در مراجعات متعدد هنرمندان برای دریافت دستمزدهایشان، اعلام می کنند که بودجه ندارند؛ حال آن که باید پرسید، تخصیص چنین هزینه هایی چگونه ممکن شده و می شود؟

در همین باره، یکی از کارگردانانی که ماه ها از پایان اجرای نمایشش می گذرد و همواره در پی دریافت مطالبات گروه نمایشی خود بوده، به خبرنگار «تابناک» گفت: تا آنجا که می دانیم، پرداخت مطالبات بسیاری از گروه ها همچون ما، تنها با چشم پوشی از برگزاری یکی از این نوع برنامه ها امکان پذیر می شود، ولی معلوم نیست، چرا مسئولان مربوطه به راحتی از انجام این کار سر باز می زنند و ما را بلاتکلیف می گذارند؟!

وی همچنین گفت: هرچند برگزاری جشن خبرنگاران و مراسم افطاری، لازم است، ولی با توجه به این که مطالبات حقه بسیاری از هنرمندان و خانواده هایشان بر عهده ایشان است، به طور قطع، باید در اولویت های بعد باشد.

وی که بیش از چهار ماه است در انتظار دریافت مبلغ تعیین شده برای اجرای یک نمایش است، گفت: شاید برای این آقایان، مبلغ چهار ـ پنج میلیون تومان مهم نباشد؛ اما برای ما گره گشاست و بسیاری از مشکلاتمان را حل می کنند.

وی همچنین از مسئولان خواست در این ماه که با نام متبرک مولا علی (ع) نیز مزین است، به سیره آن امام (ع) در حفظ و مدیریت بیت المال و احقاق حقوق مسلمانان توجه داشته باشند تا بتوانند پاسخگوی رفتارشان باشند و امانتی که دارند به هدف برسانند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
صفایی فر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۵
خداوند ماه رمضان را قرار داده که بیشتر به حقوق محرومان و مردم برسیم ولی با رسیدن این ماه، ضیافتهایی است که بعضی مسئولان برای فخرفروشی برگزار می کنند..
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۵
طرف گفت گرسنه هستم چيزي بدهيد بخورم ، گفتند اول برو پياز بخور اشتهاش باز بشه بعد بيا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۵
متاسفانه برخی ها فقط به فکر پر کردن و بزرگ کردن شکم مردم هستند تا خدمت کردن و ساختن ایران
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۵
کارگران در بیشتر کارگاهها از یکسال تا شش ماه حقوقی دریافت نکرده اند لطفا پول بیت المال را درست مصرف کنید و این کارگران هم زن و بچه و در نهایت خانواده دارند اینها هم نیازمند محبت و روزه گرفتن البته از پول جیب خویش هستند
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۵
افطاری و چشم و همچشمی ها را به بعد از اینکه مطمئن شدید حقوق کارمندانتون را زیر پا نگذاشتید موکول کنید. من 17 ساله در یک نهاد کار می کنم. بیشتر کارمندهای قدیمی را رسمی کردند. جدیدی ها را هم که خودی هستند از اول رسمی میارن. اون وسط حق بعضی ها زائل شده و روسا به روی خودشان نمیارن که جریمه تامین اجتماعی ندهند. ثواب افطاریشان جای خود و آه کارمندان مظلوم هم بی نصیبشان نخواهد گذاشت.
saye
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۵
جاناسخن از زبان ما می گویید
4شنبه ما هم مهمان چنین افطاری بودیم...توفیق اجباری!

وای که چقدر اسراف....احساس کردم با لقمه حرام روزه را افطار نمودیم...بیت المال! یا بیت الحال...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۵
عجب! مگرهنورهم ماننددوره هاي رياست جمهوري هاي سابق افطاري هاي آنچناني بپاست.!1؟
الف
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۵
****

ما فرهنگيان رامشير دوماه حقوق مناطق محروم طلبكاريم آن وقت براي هزينه يك شب افطاري 50 ميليون اختصاص داده شده است شما حساب كنيد چه مبلغ كلاني در سراسر كشور صرف مي شود...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۵
اتفاقا در ماه رمضان پرخوری زیاد میشه همه تا می تون موقع سحر و افطار غذا می خورن
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۵
یا امیر المومنین ای جانها فدایت . در سفره ات فقط یک نوع نعمت الهی وجود داشت . نان و یا خر ما و یا نمک حال سفره های رنگین را بطول 10 کیلومتر باز می کنند باز میگند کم اوردیم .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟