صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

مرگ مشکوک راننده خون آلود پشت فرمان خودرو!

کد خبر: ۱۱۶۶۲۶۰
| |
9680 بازدید

با کشف جسد خون آلود راننده 37 ساله ای که پشت فرمان خودرو در حاشیه بزرگراه جان باخته بود، تحقیقات قضایی برای کشف راز مرگ وی آغاز شد.

به گزارش خراسان، این حادثه حدود ساعت 19 شب گذشته هنگامی لو رفت که شهروندان در تماس با پلیس 110، از مرگ راننده ای پشت فرمان خودرو خبر دادند. به دنبال دریافت این خبر، بلافاصله قاضی ویژه قتل عمد عازم بزرگراه قائم(عج) شد و به تحقیق در این باره پرداخت.

بررسی های میدانی حاکی از آن بود که نیروهای امدادی پیکر خون آلود راننده را در حالی به بیمارستان رضوی مشهد انتقال داده اند که طبق تحقیقات اولیه درهای خودرو از داخل قفل شده بود اما آثار جراحتی به طول حدود 18 سانتی متر روی گردن و برخی جراحت ها نیز روی دست چپ راننده 37 ساله وجود داشت. بررسی های بیشتر قاضی دکتر صادق صفری نشان داد که وی هنگام انتقال به مرکز درمانی علایم حیاتی نداشته است.

بنابراین با صدور دستورات ویژه قاضی شعبه 208 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، جسد این مرد جوان برای تعیین علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد تا فرضیه خودکشی یا جنایت احتمالی، زیر ذره بین بررسی های علمی و تخصصی قرار گیرد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات