سازمان بازرسی: دبیرکل فدراسیون فوتبال دوشغله است

کد خبر: ۱۱۶۵۷۹۳
| |
10505 بازدید
|
۳

هدایت‌ ممبینی داور بازنشسته فوتبال ایران، آذرماه سال جاری به‌عنوان دبیرکل جدید فدراسیون فوتبال منصوب شد. در حالی که گفته می‌شود در چند ماه گذشته نامه‌هایی برای عدم‌حضور او از سوی برخی نهادها به فدراسیون فوتبال ارسال شده است، اما جدیدترین نامه مربوط به سازمان بازرسی کل کشور می‌شود.

سازمان بازرسی به‌تازگی در نامه‌ای به فدراسیون فوتبال اعلام کرده هدایت‌ ممبینی دوشغله است. وی علاوه بر فدراسیون فوتبال، در شهرداری یکی از شهرهای جنوب کشور مشغول به کار است و حقوق دریافت می‌کند.

به‌نظر می‌رسد با این شرایط ادامه فعالیت ممبینی در فدراسیون فوتبال با منع قانونی مواجه شده است. اکنون باید دید فدراسیون فوتبال چه واکنشی به این موضوع نشان خواهد داد و آیا در نهایت این اتفاق منجر به تغییر در پُست دبیرکلی فدراسیون فوتبال خواهد شد یا خیر.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۸
چیز عجیبی نیست از این چند شغله ها در کشور و مسئولین زیاد هستند
ناشناس
|
Canada
|
۱۸:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۸
خدا لعنت کنه دو شغله های دولتی رو.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۸
بروبابادنبال آبنبات خوری
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت