روسیه اولین پرونده جنایات جنگی اوکراین را گشود

به گزارش تابناک به نقل از رویترز؛ به گزارش خبرگزاری تاس: کمیته تحقیقات روسیه در ماه ژوئن در پیامرسان تلگرام اعلام کرد: گروهبان ارشد «آنتون چردنیک» از تفنگداران دریایی نیروهای اوکراین را به جرم رفتار ظالمانه با غیرنظامیان متهم کرده است. چردنیک همچنین به قتل و آموزش به منظور انجام تروریسم متهم شده است.
در جنگ یک ساله اوکراین، هر دو طرف به جنایات جنگی متهم شدهاند که در این میان سهم روسیه بیشتر است. روسیه به کشتن 8 هزار غیرنظامی اوکراینی و همچنین ارتکاب جنایات جنگی در حومه کییف به خصوص شهر بوچا متهم است.
بیشتر بخوانید
با این حال روسیه اوایل این هفته اعلام کرد: 680 مقام اوکراینی از جمله 118 نفر از نیروهای مسلح و وزارت دفاع را به جنایات جنگی متهم کرده است.
از سوی دیگر به گفته دادستانی اوکراین، مقامات این کشور بیش از 70000 جنایت جنگی روسیه را از آغاز درگیری ثبت کرده اند.
و نفوذ همه جانبه آمریکا و دوستانش باعث شده که ما مردم عادی مغلوب سناریوهای از پیش طراحی شده آنها باشیم اگر آمریکا و دوستانش در اروپا به توافقات انجام شده پای بند بودند هرگز این جنگ اتفاق نمی افتاد و مردم اوکراین قربانی زیاده خواهی ناتو و غرب نمی شدند روسیه با روندی که آمریکا و دوستانش در پیش گرفته بودند اگر اقدامی نمی کرد مورد تعرض قرار می گرفت کمترین این موضوع تسویه نژادی روس تبار ها در اوکراین بود کما اینکه در شرایط حال حاضر در اوکراین داد مجارها هم در آمده آقای زلنسکی هم واقعا یه کمدین سیاسی هست که داره در جهت منافع غرب و نابودی کشور اوکراین نقش بازی می کنه






