صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مدودف: امضای توافق با زلنسکی بی‌معناست

دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه گفت که او هیچ فایده‌ای در امضای توافق‌نامه با کی‌یف نمی‌بیند، چون احتمال اینکه رهبر بعدی اوکراین آن‌ها را لغو کند، زیاد است.
کد خبر: ۱۱۶۴۶۱۶
| |
11804 بازدید
مدودف: امضای توافق با زلنسکی بی‌معناست

 

 به گزارش تابناک به نقل از دانشجو، مدودف که سابقا نخست‌وزیر و رئیس‌جمهوری روسیه هم بوده، به اظهارات ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین مبنی بر اینکه تمایلی به مذاکره با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه ندارد، اشاره کرد.

این مقام ارشد روسیه در کانال تلگرام خود نوشت: این خبر تازه‌ای نیست، اما یک نکته ظریف وجود دارد و آن اینکه او تصمیم گرفت در صحبت‌های تازه‌اش به آن اشاره نکند، گرچه کاملاً از آن آگاه است. او قرار نیست مذاکره‌ای انجام دهد. او قرار است آنچه را که به او گفته می‌شود، امضا کند. صادقانه بگویم که چنین توافقی ارزش ندارد روی کاغذ بیاید. شما یادتان می‌آید که توافقنامه‌های مینسک با سلف او به امضا رسید.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات