پایان دست و پا زدن فوتبالیست متجاوز برای آزادی

ابعاد جدیدی از پرونده تجاوز جنسی ستاره سابق بارسلونا منتشر شد.
کد خبر: ۱۱۶۴۲۵۲
| |
7967 بازدید
پایان دست و پا زدن فوتبالیست متجاوز برای آزادی

به گزارش تابناک به نقل از فارس، دنی آلوز، بازیکن سابق بارسلونا از ۲۰ ژانویه بدون قرار وثیقه در بازداشت موقت به سر می برد و در انتظار محاکمه متهم به تجاوز به یک دختر ۲۳ ساله در کلوپ شبانه ساتون در بارسلونا در ۳۰ دسامبر است.

بخش سوم دادگاه بارسلونا امروز(پنجشنبه) در جلسه رسیدگی به زندان موقت بارسلونا برگزار خواهد شد. ستاره سابق بارسلونا درخواست آزادی موقت دارد درخواستی که پیش از این با مخالفت دادستانی عمومی مواجه شده است.

نشریه «"El Periódico» اسپانیا جزئیات جدیدی از پرونده تجاوز جنسی فوتبالیست برزیلی منتشر کرده و به نظر می رسد با اثبات شدن این اتهامات دنی آلوز باید با آزادی خداحافظی کند.

فیلم منتشر شده جدید در این پرونده ثابت می کند ستاره سابق بارسلونا با دختر ۲۳ رفتاری خشونت آمیز دارد و این رفتار پرونده او را بسیار سنگین خواهد کرد.

دنی آلوز برای چهارمین بار اظهارات متناقضی در دادگاه مطرح کرده و تمام این اظهارات متناقض و تایید حرف های شاکی پرونده او را سنگین می کند.

جریمه سنگین در انتظار این بازیکن فوتبال است و بدترین اتفاق احتمال صدور حکم زندان از ۴ تا ۱۲ سال برای این بازیکن متجاوز است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت