
| هویج | 250 گرم |
| پیاز متوسط | 1 عدد |
| روغن زیتون | 1 ق چ |
| زنجبیل | 1 تکه کوچک |
| سیر | 2 حبه |
| ساقه سبزیجات | کرفس یا پیازچه |
| نمک و فلفل | به میزان لازم |
هویج، سیر، پیاز و زنجبیل را پوست کنده و ریز کنید. روغن زیتون را داخل یک قابلمه یا زودپز گرم کرده. سیر، پیاز و زنجبیل را اضافه کنید و وقتی پیازها طلایی شد، هویج خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. ساقه سبزیجات را اضافه کرده و نصف لیوان آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید هویجها نرم بشوند.
این ترکیبات را پس از خنک شدن داخل مخلوطکن ریخته و پس از نرم شدن داخل قابلمه برگردانید و نصف فنجان آب به آن اضافه کرده و نمک و فلفل اضافه کنید و کمی دیگر حرارت دهید. سوپ شما آماده است.