بازدید 5723
۴

تحول در جذب اعضای هیئت‌علمی رشته‌های علوم‌انسانی

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت‌علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره تغییرات فرایند جذب نخبگان به عنوان عضو هیئت‌علمی دانشگاه‌ها گفت: در گذشته، نخبگانی که متقاضی جذب در هیئت‌علمی دانشگاه‌ها بودند،باید در فراخوان‌های جذب شرکت می‌کردند، اما درنظر داریم جذب نخبگان در هیئت‌های علمی دانشگاه‌ها را تسریع کنیم. امیدوارم شاهد اتفاقات خوبی در ارتباط با این موضوع باشیم.
کد خبر: ۱۱۶۲۶۳۶
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۰ 05 February 2023

به گزارش «تابناک»، دکتر محمد خلج امیرحسینی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره روند جذب نخبگان در هیئت‌علمی دانشگاه‌ها گفت: براساس پیش‌بینی‌ها شاید در یک بازه زمانی ۴ یا ۵ ماهه بتوانیم به تقاضای نخبگان به منظور عضویت در هیئت‌علمی دانشگاه‌ها رسیدگی کنیم. به این ترتیب عضویت ۱۰۰ تا ۲۰۰ نخبه به عنوان هیئت‌علمی دانشگاه‌ها در مقطع زمانی یاد شده امکان‌پذیر خواهد بود.

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت‌علمی وزارت علوم درباره جذب نخبگان اظهار کرد: این موضوع مطالبه رهبری است. به همین دلیل، جذب نخبگان را تسهیل کرده‌ایم و برای اعضای بنیاد ملی نخبگان طرح "شهید شهریاری" را اجرا کردیم.

بر اساس این طرح، تقاضا برای جذب به سه صورت است؛ نخست اینکه فرد در فراخوان شرکت می‌کند و فردشرکت کننده می‌تواند کارت پایان خدمت هم نداشته باشد. به تازگی اعلام کرده‌ایم افرادی که ۹ ماه به سربازی رفته‌اند نیز می‌توانند در فراخوان شرکت کنند. روش بعدی اینکه خود فرد به دانشگاه مستقیم تقاضای جذب دهد و دانشگاه پرونده وی را بررسی می کند. در نهایت راه سوم این است که هیئت اجرایی دانشگاه دراین طرح، شخص را بدون فراخوان جذب می‌کند.

وی با بیان اینکه برای عضویت نخبگان به عنوان هیات علمی، بنیاد ملی نخبگان می‌بایست شرایط نخبگی را اعلام کند، خاطرنشان کرد: بر اساس بیانات رهبری، موضوع نخبگی نبایدمحدود به مقالات باشد بلکه حل مسئله، مشکلات و نیازهای کشور نیز به عنوان ملاک نخبگی در کانون توجه قرار گیرد. مرکز جذب اعضای هیئت‌علمی وزارت علوم امیدوار است که بنیاد ملی نخبگان به موضوع حل مشکلات و نیازهای کشور به عنوان معیار نخبگی، بیشتر توجه کند.

دکتر خلج امیرحسینی درباره روند جذب اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها در رشته‌های علوم‌انسانی توضیح داد: باید تحولاتی در حوزه علوم‌انسانی انجام شود و افرادی که دیدگاه‌های دینی، معنوی و انقلابی دارند، به عنوان هیئت‌علمی رشته‌های علوم‌انسانی جذب شوند.

وی با بیان اینکه افرادی که در ارتباط با حوزه علوم‌انسانی دارای تبحر و سبقه بیشتری هستند نیز لازم است درباره جذب اعضای هیئت‌علمی نظرات خود را ارائه دهند، عنوان کرد: اظهار نظر درباره این موضوع به اهل نظر مربوط می‌شود. مرکز جذب وزارت علوم از لحاظ اجرایی درنظر دارد که همان شیوه‌ای که برای جذب اعضای هیئت‌علمی رشته‌های مهندسی بکار می‌گیرد برای رشته‌های علوم‌انسانی هم لحاظ کند و از نظرات صاحبنظران حوزه علوم انسانی در زمینه جذب، استفاده کند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۴
یحتمل منظور از نخبه، فارغ التحصیل های سفارشی هستند که بدون حضور در کلاس مدرک دکترا دریافت کرده اند چون درسیستم شما نخبه های واقعی جایی ندارند.
تغییر معلومه که چیه ولی کمتر نخبه ای با معیار های شما همراه خواهد شد و اونی که همراه میشه نخبه نیست سیر مهاجرت نخبه گان تائید عرض بنده هست
خجالت آور است ، جذب هيئت علمی رشته های علوم انسانی فقط از بین کسانی که دیدگاهای دینی و معنوی و
انقلابی دارند ، چه آینده خوبی بفرمائید که رشته های علوم انسانی دانشگاه‌ها میشود شعبه حوزه های علمیه
عجب تحولی را وزارت علوم وعده داده

راستی معیار انقلابی بودن چیست ؟ مهم نیست مه انسان ‌پاک سرشت و عدالت دوست و اشنا به مشکلات اجتماعی و جامعه افسرده داشته باشد فقط انقلابی باشد ( یک معیار که خود جناب وزیر و معاونان و روسای دانشگاه‌ها هم تعریف مشخصی از آن ندارند
راهی برای وارد کردن نیروهای خودی در دانشگاه!
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی