میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تعداد روز‌های «پاک» پایتخت در ۱۴۰۱ به عدد ۳ رسید!

بنا بر اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا، تهرانی‌ها در ۲۴ ساعت گذشته، سومین روز هوای پاک را گذراندند.
کد خبر: ۱۱۶۲۶۳۴
| |
3849 بازدید

تعداد روز‌های «پاک» پایتخت در ۱۴۰۱ به عدد ۳ رسید!

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، بنابراعلام شرکت کنترل کیفیت هوا، در حالی که ۳۲۱ روز از سال می‌گذرد، تهرانی ها در ۲۴ ساعت گذشته، سومین روز هوای پاک را از ابتدای سال تاکنون تجربه کردند.

شاخص کیفیت هوای تهران در ۲۴ ساعت گذشته بر روی عدد ۴۷ و هوا در وضع پاک قرار داشت.

پایتخت از ابتدای سال ۱۵۹ روز هوای قابل قبول ، ۱۲۳ روز هوای ناسالم برای گروه های حساس ، ۳۲ روز هوای ناسالم برای همه گروه ها، ۲ روز هوای بسیارناسالم و ۲ روز هوای خطرناک داشته است.

سال گذشته در تهران فقط دو روز هوا در وضع پاک قرار گرفت.

گفتنی است شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا "پاک"، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا "قابل قبول (سالم) یا متوسط"، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا "ناسالم برای گروه‌های حساس"، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا "ناسالم برای همه گروه‌ها"، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا "بسیار ناسالم" و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا "خطرناک" است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات