دولت پول VAR را پرداخت می‌کند

کد خبر: ۱۱۶۲۵۰۹
| |
3412 بازدید

 منصور قنبر‌زاده، عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در مورد ورود VAR با استادیوم‌های ورزشی گفت: جلسه‌ای را در مجلس شورای اسلامی با حضور رئیس فراکسیون مجلس برگزار کردیم که در آن، ماموریتی به من داده شد.

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال ادامه داد: مقرر شد، کمیسیون تلفیق مجلس، هزینه‌های راه‌اندازی کامل سیستم VAR (کمک داور ویدئویی) را در ورزشگاه‌های دولتی مشخص کند تا این هزینه به صورت پیوست در بودجه وزارت ورزش {که از سوی دولت تعیین می‌شود} در نظر گرفته شود.

قنبرزاده گفت: غیر از این هم راهی وجود ندارد چون VAR جزو بودجه سرمایه‌‌ای و متعلق به مالک باشگاه است که می‌تواند آن را اجاره بدهد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت