انصراف حاجی بابایی از حضور در کمیسیون تلفیق

به دنبال انصراف حمیدرضا حاجی بابایی از حضور در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲، بهروز محبی نجم آبادی جایگزین او شد.
کد خبر: ۱۱۶۲۰۸۹
| |
2818 بازدید
انصراف حاجی بابایی از حضور در کمیسیون تلفیق

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ترکیب ۴۵ نفری از نمایندگان کمیسیون های تخصصی را تشکیل می دهد؛ از هر کمیسیون دو نفر در تلفیق حضور دارند منتها سهم کمیسیون برنامه و بودجه به عنوان کمیسیون تخصصی ۶ نماینده در تلفیق است.

در زمان تعیین نمایندگان عضو کمیسیون برنامه و بودجه در کمیسیون تلفیق، حمیدرضا حاجی بابایی به عنوان عضو تلفیق انتخاب شد اما چندی بعد استعفا داد.

بر این اساس کمیسیون برنامه و بودجه بهروز محبی نجم آبادی دیگر عضو خود را جایگزین حمیدرضا حاجی بابایی در کمیسیون تلفیق کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت