میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مدیر ورزشی المپیک پاریس استعفا داد

کد خبر: ۱۱۶۱۵۹۱
| |
3790 بازدید

«ژان فیلیپ گاتین» مدیر ورزشی کمیته ساماندهی بازی‌های المپیک و پارالمپیک 2024 پاریس در فاصله 18 ماه تا آغاز این رویدادها به دلایل شخصی از سمت خود استعفا داد و «اورلی مرل» معاونش به عنوان جانشین او معرفی شد.

گاتین مسئولیت ریاست هیئت مدیره موسسه ملی ورزش در فرانسه را بر عهده دارد و پس از 7 سال فعالیت به عنوان مدیر ورزشی کمیته ساماندهی بازی‌های المپیک و پارالمپیک 2024 پاریس تصمیم به کناره‌گیری گرفت تا روی شغل اصلی‌اش تمرکز کند.

گاتین 54 ساله از ورزشکاران خوش‌نام و موفق در تاریخ ورزشی محسوب می‌شود. او که در رشته تنیس روی میز حضور داشت، در المپیک 1992 بارسلون به مدال نقره انفرادی و در المپیک 2000 سیدنی به مدال برنز دوبل دست یافت. کسب یک طلا، یک نقره و 2 برنز در مسابقات قهرمانی جهان، کسب یک طلا، یک نقره و 2 برنز در رقابت‌های جام جهانی و کسب 4 طلا، 3 نقره و 3 برنز در مسابقات قهرمانی اروپا از دیگر افتخارات گاتین است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات