گل‌گهر دو امتیاز دیگر در دربی کرمان جا گذاشت

کد خبر: ۱۱۶۱۴۷۹
| |
2130 بازدید

گل‌گهر در کورس قهرمانی دو امتیاز حساس خانگی دیگر از دست داد و زورش در دربی کرمان به رفسنجانی ها نرسید.

به گزارش تابناک ورزشی؛ در ادامه هفته هفدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر ایران، تیم‌های گل‌گهر سیرجان و مس رفسنجان از ساعت 15 امروز (جمعه) در چارچوب دربی کرمان در ورزشگاه شهید سلیمانی سیرجان به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی 2 - 2 به پایان رسید.

میثم تیموری و محسن آذرباد در دقایق 38 و 42 مس را در نیمه اول پیش انداختند، ولی امین قاسمی‌نژاد از روی نقطه پنالتی در دقیقه 53 و آرمین سهرابیان در دقیقه 3+90 برای گل‌گهر در نیمه دوم گلزنی کردند تا تیم تحت هدایت امیر قلعه‌نویی از یک شکست خانگی نجات پیدا کند.

گل‌گهر با این یک امتیاز 30 امتیازی شد و جای استقلال را در رده سوم جدول لیگ برتر گرفت و مس رفسنجان نیز با 24 امتیاز در رده ششم ایستاد.

قضاوت این دیدار برعهده محمدحسین زاهدی‌فرد بود. این داور به شاهین توکلی از مس کارت زرد نشان داد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت