رقیب سارکوزی مشخص شد
سرویس بین الملل ـ روزنامه "لیبراسیون " فرانسه در آخرین نظر سنجی اعلام کرد افکار عمومی فرانسه خود را برای پذیرش یک رئیس جمهور زن آماده می کند.
به گزارش "تابناک"، خانم "ایوا ژولی" قاضی دورگه نروژی - فرانسوی در آخرین نظرسنجی از سارکوزی و یا رقبای احتمالی دیگر جلو افتاد و اگر شرایط به همین گونه پیش برود رئیس جمهور خوشگذران فرانسه باید در سال 2012 الیزه را به طرف املاک خانوادگی خود در شمال فرانسه ترک کند.
احزاب سبز و هواداران محیط زیست که در فرانسه نفوذ زیادی دارند "ایوا" را کاندیدای خود معرفی کرده اند و روز شنبه گذشته نیز انتخابات نمادین برای اعلام پیروزی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش یک رئیس جمهور زن را آماده کرده اند.
"ایوا " 66 ساله متولد نروژ و در سال 1964 به پاریس نقل مکان کرده است و سارکوزی که به تازگی از تعطیلا ت برگشته و مواجه با این خبر شده است ، ایوا را رقیب سرسخت خود خوانده است.


