میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آلکاراس: نگران از دست دادن شماره یک جهان نیستم

برترین تنیسور جهان اعلام کرد نگران از دست دادن عنوانش پس از نخستین گرنداسلم سال ۲۰۲۳ به میزبانی استرالیا نیست.
کد خبر: ۱۱۶۱۱۸۰
| |
5221 بازدید
آلکاراس: نگران از دست دادن شماره یک جهان نیستم


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، کارلوس آلکاراس 19 ساله و اسپانیایی که به دلیل آسیب‌دیدگی نخستین گرنداسلم 2023 در استرالیا را از دست داد، درباره نگرانی‌اش بابت از دست دادن صدر رنکینگ جهانی با توجه به عملکرد خوب رقبایش در این تورنمنت گفت: من بازی‌های جوکوویچ و تسیتسیپاس را در استرالیا دنبال می‌کنم. عملکرد آنها من را آزار نمی‌دهد. برای گرفتن شماره یک جهان از من، هرکدام از آنها باید قهرمان شود و اگر این اتفاق رخ دهد من نگران نیستم، زیرا سزاوار آن هستند.

فصل گذشته آلکاراس رکوردی را که پیش از این در اختیار نواک جوکوویچ قهرمان 21 گرند اسلم بود، شکست. این تنیسور اسپانیایی فصل را در رده 32 جهانی آغاز کرد و آن را در صدر به پایان رساند. این بهترین عملکرد آماری در تاریخ تورنمنت‌های ATP بود.

آلکارس در ادامه اظهار داشت: به دلیل عناوینی که در سال 2022 به دست آوردم، امسال سال پرفشاری برای من خواهد بود. سال می‌تواند خوب شروع شود و بد به پایان برسد و بالعکس.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟